ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
& ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το ISO 9001:2015 είναι το πλέον αναγνωρίσιμο σύστημα ποιότητας διεθνώς. Η εφαρμογή και πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 σημαίνει αναγνώριση και αξιοπιστία για την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εφαρμογή του ISO 9001:2015 προσδίδει στον οργανισμό καλύτερο διαχειριστικό έλεγχο, βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, διαρκή έλεγχο της λειτουργίας του σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, βελτιστοποίηση των σχέσεων με πελάτες και προμηθευτές.

Το ISO 22000:2018 είναι το πλέον διαδεδομένο σύστημα ποιότητα για την παραγωγή, αποθήκευση και διάθεση ασφαλών τροφίμων.

Η πιστοποίηση κατά ISO 22000:2005, προσδίδει στους οργανισμούς αξιοπιστία για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, συμμόρφωση με την νομοθεσία, μεγιστοποίηση της ασφάλειας διαχείρισης των τροφίμων, βελτιστοποίηση των σχέσεων με πελάτες και προμηθευτές.

Το IFS Food Standard είναι σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων που έχει αναπτυχθεί από τη Γαλλική και Γερμανική Ένωση Πωλητών λιανικής και ζητείται από επιχειρήσεις που θέλουν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στα Super Markets

Η πιστοποίηση κατά IFS, προσδίδει στους οργανισμούς δυνατότητα συνεργασιών με αλυσίδες Super Markets, ιδιαίτερα της Γερμανίας και της Γαλλίας αλλά όχι μόνο, συμμόρφωση με τις κανονιστικές και άλλες απαιτήσεις, επέκταση της φήμης της εταιρείας και των προϊόντων της, εξωστρέφεια.

Το BRC Food είναι σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων που έχει αναπτυχθεί από το Βρετανικό Οργανισμό Λιανεμπορίου. Αφορά προϊόντα που  στοχεύουν στην αγορά των αλυσίδων Super Markets της Βρετανίας. Η παγκόσμια αναγνώριση τους δεν περιορίζει τον προσανατολισμό των πωλήσεων στη Βρετανία και η πιστοποίηση με BRC ενδυναμώνει τις πωλήσεις τροφίμων που στοχεύουν σε Super Markets.

Η πιστοποίηση κατά BRC, προσδίδει στους οργανισμούς δυνατότητα συνεργασιών με αλυσίδες Super Markets, αλλά και διάφορα άλλα σημεία πώλησης, συμμόρφωση με τις κανονιστικές και άλλες απαιτήσεις, επέκταση της φήμης της εταιρείας και των προϊόντων της, εξωστρέφεια.

Το FSCC 22000 (Food Safety System Certification) είναι σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων βασισμένο στο πρότυπο ISO 22000, το πρότυπο PAS 220:2008 και τη συμβολή μεγάλων πολυεθνικών με κορυφαία επώνυμα προϊόντα (brands) στο χώρο των τροφίμων.

Η πιστοποίηση κατά FSCC 22000, είναι εφάμιλλη των άλλων συναφών προτύπων για την ασφάλεια των τροφίμων, απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες που έχουν σημαντικά στην κατηγορία τους προϊόντα ή/και την απαιτούμενη υποδομή και αποτελεί εχέγγυο για συνεργασία με τους μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στα τρόφιμα.

X

Right Click

No right click