ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
& ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σχολεία και διατροφή: Ο έλεγχος της ασφάλειας των παιδιών μέσα από τα τρόφιμα και το νερό. Σε αυτό το ευαίσθητο θέμα είναι αφιερωμένο το τεύχος Οκτωβρίου (Νο 34) του ενημερωτικού εντύπου που εκδίδει η HELLASCHEM "FOOD & FEEDnewsletter".
Σε ένα περιεκτικό έντυπο αποτυπώνονται η νομοθεσία, οι υποχρεώσεις των σχολικών οργανισμών, οι χρηστικοί οδηγοί ενημέρωσης για γονείς και υπεύθυνους επιχειρήσεων για την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων από το βρεφονηπιακό σταθμό ως την επαγγελματική και πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα επιδότησης αναλύσεων μελιού για το 2021 εγκρίθηκε και η υποβολή των σχετικών εγγράφων πρέπει να γίνει ως τις 30 Ιουνίου 2021, στη Διεύθυνση Συστημάτων Εκτροφής Ζώων του ΥΠΑΑΤ σε έντυπη μορφή (αποστολή στη δ/νση: Βερανζέρου 46, 10438, Αθήνα) ή σε ηλεκτρονική μορφή (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

X

Right Click

No right click