ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
& ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΗΜΕΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Για ακόμη μια χρονιά η HELLASCHEM αρίστευσε στο διεργαστηριακό μελιού που διοργάνωσε το Γενικό Χημείο του Κράτους. Ανάμεσα σε 34 εργαστήρια από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Σερβία, Κροατία, Τσεχία, Κύπρο και Σαουδική Αραβία, το εργαστήριο της HELLASCHEM έλαβε την 1η θέση με την καλύτερη επίδοση και αξιοσημείωτη διαφορά από τα άλλα εργαστήρια.

Συμμετέχοντας σε 6 αναλύσεις το εργαστήριο μας είχε σε όλες Z score <0,5 (επιτυχές θεωρείται όταν έχει Z <2) και μάλιστα αθροιστικά το z score στις 6 μεθόδους ήταν <1,5.

Οι αναλύσεις που συμμετείχαμε ήταν η διαστάση, η HMF, η αγωγιμότητα, η υγρασία, η γυρεοσκοπική θυμαριού επί των νεκταρογόνων και η γυρεοσκοπική θυμαριού επί συνόλου γυρεοκόκκων.

Το 2019 το εργαστήριο μας έλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 31 εργαστήρια και το 2018 την 1η θέση ανάμεσα σε 24 εργαστήρια.

Οι διαχρονικές επιδόσεις μας διασφαλίζουν την εγκυρότητα και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων μας και τεκμηριώνουν ότι η HELLASCHEM είναι ένα από τα επικρατέστερα εργαστήρια στην Ευρώπη στο μέλι.

Το εργαστήριο μας είναι διαπιστευμένο στη διαστάση, στην HMF και στη γυρεοσκοπική θυμαριού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και προσφορά για τις αναλύσεις μας επικοινωνήστε μας μέσω της φόρμας του site, ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα της εταιρείας

X

Right Click

No right click