Ενδεικτικός κατάλογος αναλύσεων για την Μπύρα:
Μπύρα
|
Ανάλυση |
Κωδικός μεθόδου |
Μέθοδος |
Περιγραφή μεθόδου |
Επιλογή για προσφορά |
|---|---|---|---|---|
| Βαθμός πικρότητας | M01/F2Y2 | In house method | ||
| Ειδικό βάρος | M02/F2Y2 | AOAC 988.06 | ||
| Φαινόμενο εκχύλισμα | M03/F2Y2 | In house method | ||
| πραγματικό εκχύλισμα | M04/F2Y2 | In house method | ||
| Αλκοόλη (%v/v) | M05/F2Y2 | In house method | ||
| Άμυλο | M06/F2Y2 | AOAC 935.24 | ||
| Ολική οξύτητα | M07/F2Y2 | AOAC 950.07 | ||
| pH | M08/F2Y2 | In house method | ||
| Χρώμα μπύρας | M09/F2Y2 | AOAC 955.20 | ||
| Πρωτεΐνες | M10/F2Y2 | In house method | ||
| Ελεύθερο άμινο άζωτο (FAN) | M11/F2Y2 | In house method | ||
| Αμμώνιο | M12/F2Y2 | In house method | ||
| Ανάγοντα σάκχαρα | M13/F2Y2 | In house method | ||
| Υδατάνθρακες ολικοί | M14/F2Y2 | In house method | ||
| Οργανικά οξέα (μηλικό, γαλακτικό, οξικό, κιτρικό, ασκορβικό οξύ) | M15/F2Y2 | In house method | ||
| Ακεταλδεΰδη | M16/F2Y2 | In house method | ||
| Όξινα ανθρακικά (διοξείδιο του άνθρακα διαλυμένο) | M17/F2Y2 | AOAC 940.17 | ||
| Τέφρα | M18/F2Y2 | In house method | Furnace | |
| Σίδηρος Fe | M19/F2Y2 | In house method | AAS | |
| Χαλκός Cu | M20/F2Y2 | In house method | AAS | |
| Ασβέστιο Ca | M21/F2Y2 | In house method | AAS | |
| Μαγνήσιο Mg | M22/F2Y2 | In house method | AAS | |
| Νάτριο Na | M23/F2Y2 | In house method | Flame photometer | |
| Κάλιο Κ | M24/F2Y2 | In house method | Flame photometer | |
| Φώσφορος Ρ | M25/F2Y2 | In house method | Spectrophotometer | |
| Θειικά SO4 | M26/F2Y2 | In house method | ||
| Χλώριο Cl | M27/F2Y2 | AOAC 940.18 | ||
| Διακετύλιο | M28/F2Y2 | In house method | ||
| Γλυκερόλη | M29/F2Y2 | In house method | ||
| Πολυφαινόλες | M30/F2Y2 | In house method | ||
| Γλουτένη | M31/F2Y2 | In house method | ELISA | |
| Σταθερότητα αφρού | M32/F2Y2 | In house method | ||
| Μικροοργανισμοί ανίχνευση | M33/F2Y2 | asbc | ||
| α-αμυλάση | M34/F2Y2 | In house method | ||
| β-αμυλάση | M35/F2Y2 | In house method | ||
| Ωχρατοξίνη Α | M58/F2Y1 | EN 14133 |